Natti

2012-07-24 / 23:42:14 / / 0 kommentarer

Jobbade i dag som vanligt. Var inte så mycket att göra men det var skönt :) Sedan blev det landet och somnade i en solstol i trädgården. Underbart skönt! Nu ska jag strax sova. Nattinatti :)


Sommarlov

2012-07-23 / 19:33:43 / Allmänt / 0 kommentarer
Jag vet att det varit lite dåligt med inlägg. Men det har sina anledningar.
1. Jag tappade lusten när mobilappen för inlägg la av.
2. Jag jobbar hela tiden och orkar inte lägga mer energi.
3. Jag har sommarlov

I alla fall, som ni vet så jobbar jag på hotellet. Jag har hand om frukost och städ samtidigt som jag ska lära mig receptionen
Det händer alltid mycket saker på hotellet och man skrattar alltid åt något. Förra året jobbade jag 5 timmar i snitt om dagen. I år har jag ett snitt på 7-8 timmar i snitt. Det känns bra!

Igår var vi hos grannarna och dom hade fler gäster. Satt och pratade med en. Hon har exakt samma problem som jag har med allergier, lungor, leder, mage och så. När hon berättade om det som hon har insåg vi att det finns saker som jag inte vet. Tillexempel så att händerna saknar kraft under vissa tider hänger ihop med lungorna och det som vissa läkare förnekar med försämrad lungkapacitet finns efter tvar eftersom man alltid kommer ha skräp i lungorna.
Nu har jag ett nummer till en så ska jag prata med henne och se vad hon säger så får jag försöka hitta något liknande i Göteborg :)
 
 
 

¿qué?

2012-07-05 / 15:21:16 / Helgens upplägg / 0 kommentarer

Chocken som uppstår när en gubbe, jag påpekade gubbe! Kommer fram och bet om att få säga några or och man frågar vad saken gäller. Då säger han att "man är bra på att ge kritik men man säger aldrig när något är riktigt bra, du är väldigt grann, du har en fin kropp och det är ja, jätte grann. Du har fina bröst och så förstora dom inte. Ja du är verkligen grann! "

Vad hände där egentligen? Glad blev jag i alla fall ich kan med all sannolikhet säga att det verkligen gjorde min dag :)


Vecka 27

2012-07-05 / 15:20:36 / Helgens upplägg / 0 kommentarer

Min vecka på hotellet och jag badade faktiskt igår :) 17 grader. Resten av min familj fegade och skippade mesans jag faktiskt badade. Jätte skönt var det för att vara Sverige!


Ledig ja tack!

2012-07-02 / 20:15:07 / Helgens upplägg / 0 kommentarer

Det blev en morgon i solen och sedan en tur till Kungsbacka. Där hotade vi inget så det blev en tur till Sisjön där jag fick mig en till liten pippifågel :)
Browní är nu mera en ny familjemedlem, hon är 14 veckor och börjar trivas med våran buse till Cockí.


Ledig!

2012-07-02 / 19:57:18 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår jobbade jag mellan 7.30 till 13.30. Sedan fick jag reda på att Francesco skulle åka hem till Italien idag så jag åkte in till stan för att säga hej då! Vi fikade på Cappocino vid Kungsportsplatsen och sedan gick vi ner till centralen längst med vattnet. Jätte trevligt! Där ifrån åkte jag till Åsa för att ha min lediga dag!
Hoppas att han överraskar sin familj ordentligt när han kommer hem tidigare. Hoppas vi ses snart! Om inte du kommer till Sverige i augusti kanske vi ses i Italien en vacker dag!
Kommer sakna dig! Men vi ses, tro det eller ej! Dessutom så har du sagt något på italienska som du vägrar översätta och jag bara förstår några ord av ("Om två ord.... bella....") du har lite att förklara!
image description

Ya da!

2012-07-01 / 06:47:30 / Helgens upplägg / 0 kommentarer

Passar på att skriva lite nu när jag ändå sitter och väntar på bussen till jobbet!
Var ledig i torsdags så då var jag i Åsa från onsdag till torsdag och så åkte jag in och firade Vicki som fyllde 18 :)
Sedan började jag 6 på fredag morgan vilket kändes mindre bra. Som tur var va det inte mycket frukostgäster så jag sov någon minut då och då.
Sedan kom min chef och då skulle vi städa. Det slutade med att vi städade om en massa rum och jag jobbade 10,5 timme plus en timme lunch den dagen.
Jag gick hem, köpte en pizza och somnade halv nio. Normalt?
Sedan jobbade jag lördag från klockan 7.30 och jobbade över till 14.30. Då åkte jag till Åsa för mamma hämtade mig i Kungsbacka så hade hon gjort makrill :) mums!
Sedan åkte jag hem för att jag jobbar idag och det går inte att pendla så tidigt på morgon när det är helg. Dumt!
Nu väntar jag på bussen!
Hejdå! :)

Ps. Bilderna hittade jag på en bild app igår när jag fördrev tiden på bussen in till stan!


RSS 2.0