Nolhaga ishall

2013-08-30 / 18:37:18 / Allmänt / 0 kommentarer

Då var träningen avklarad och nu väntar en bra stund till i ishallen, Danny har träning!
Min träning gick toppen!
Dubbelaxel var runt och på en fot så jag är super nöjd. Se upp för Fanny är på-g i år.


5 månader (L)

2013-08-30 / 13:37:00 / Allmänt / 0 kommentarer
 

Dålig på att blogga? Ja tack!

2013-08-29 / 19:35:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Då var vi dåliga på att skriva igen!
Så en kort sammanfattning nu då: 
25e Från Åsa, mellanlanda i stan och direkt till Alingsås för träning. Stannade i Asås till tisdag.
26e Var i Asås hela dagen, slappade, hjälpte till med en annons och hämtade pappas klocka på klockmaster och sedan var det träning igen
27e Hem tidigt när Danny gick till skolan, slappade lite hemma innan jag skulle till stan för fika och mys med Carro och Vicki. Super mysigt att äntligen få träffa dom igen! Sedan dirket till träningen igen. Som för övrigt gick skit.
28e Skulle åkt med mamma till Åsa men hon stack klockan 9 och då var jag DÖD och så fick jag reda på av alla vakna skolmänniskor att det var obligatoriskt att vara på årsmötet så då var det ju bara att åka till Alingsås igen. Äta på Mangiamo, prata med Danny, handla, träna och gå till årsmötet. (Träningen gick sjukt bra!)
29e Fika med AC här hemma innan vi åkte till Stoff o Stil för att leta tyg och sedan Ikea. Blev en extra lunchdejt på Ikea givetvis också eftersom att hon åker i morgon till Lund och lämnar mig här i evigheter.
Mitt nya beroende - Latte Caramel (L)
 

24e - mys med mamma

2013-08-24 / 20:35:21 / Allmänt / 0 kommentarer


För hård träning

2013-08-24 / 16:31:21 / Allmänt / 0 kommentarer

Det är väl duktigt att träna men tydligen kan man träna lite för hårt utan att man tränar för mycket. Jag gjorde det nu. Tydligen hade jag kanske lite för lite vätska i kroppen och när vi hade fys i torsdags så gjorde vi powerskating. Det ledde till galen huvudvärk.
Det var värre än migrän kan jag meddela. Jag har haft båda och detta var inte kul. Så drick men inte för mycket.
(Det kan ha varit en blandning av vätskebrist och syrebrist då mina lungor är inte dom bäst).


22 augusti

2013-08-22 / 23:26:21 / Allmänt / 0 kommentarer

En lång dag!
Började med att städa hela huset i morse. Det tog lite mer än tre timmar att fixa. Sedan satte jag mig ute i solen och slappade innan jag åt lite grann och åkte till träningen. Misslyckandes lite med tåget men jag hann givetvis ändå bra i tid.
Steg, hopp, program och powerskating.
Jag är riktigt duktig. Orkade hela powerskatingen och det är riktigt bra för att vara jag. Mådde inte jättebra efter däremot så det blev streching istället för bålstyrka men det får jag ta en annan dag istället.
Sedan träffade jag Danny en stund vilket var skönt. Man blir så lugn med honom vilket passar mig perfekt eftersom jag alltid varit väldigt stressad och planerad. Nu blir det mer att jag tar det som det kommer. Ovanligt men skönt!
Jag är trött så godnatt!


Ullared igår

2013-08-22 / 13:32:02 / Allmänt / 0 kommentarer

Blev lite shopping iaf.
Lite allt möjligt inför hösten.
-Mjukis
-Lös ögonfransar (till show och tävling)
-Trosor
-Strumpor
-Linnen
-Tränings BH
-Deo
-Hårnålar o tofsar
-Skridakorback
-IPad tillbehör
Mm....

I butiken utanför hittade jag även ett par bra gympaskor så nu är allting klart för säsongen! :)


V.33 - Kärlek

2013-08-21 / 20:55:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Mallorca kunde inte varit bättre.
Kort sammanfattning:
Söndag: Landade, tog bussen i 2 timmar till hotellet och åt en kebab för det var öppet 01:55.
Måndag: Stranden och kolla hur poolen såg ut. På kvällen fest.
Tisdag: Bakis dag och halv mulet på morgonen så jag läste medans Danny sov. Slappkväll satt vid fyren och kollade runt.
Onsdag: Beachen är våran plats och vi hittade hyfsat bra lunch menu.
Torsdag: Ölspelet med vodka/fanta, jag blev lost in space. Skulle gått ut men vi kollade på fyrverkerier vid 12 och pratade om allt.
Fredag: Stranden, äta lunch på grymt bra ställe. Sedan partybåt och på kvälle utgång.
Lördag: Som alltid, stranden hela dagen. Gick till Mercadona och handlade och på kvällen mysa runt i stan.
Söndag: Tidig frukost och sedan poolen den timmen innan vi skulle duscha och packa ihop det sista innan bussen kom för att åka till flyget.
 
Bästa veckan, det kunde inte bli bättre kan jag meddela. Vi hade det så bra att det går inte att förklara. Vi levde på stranden och åt god mat. Mycket fint ställe var vi på även om det var 2 timmar i från flygplatsen med bussen och hela stället kryllade av tyskar för tillfället. Ett ord: KÄRLEK!

Vecka 32

2013-08-10 / 21:07:41 / Allmänt / 1 kommentarer
Nu kommer en snabb sammanfattning av min vecka som varit nu och egentligen är i morgon också.
Min vecka har nästan bara varit jobb.
Måndag: hemma på grund av att jag satt i 3,5 timme på Alingsås Lasarett i söndagsInsteget farligt jag lovar, proverna visade att jag var fris även om kroppen visad något annat. Det blev frukost på sängen hos älsklingen och sedan fika på Mangiamo, caffe latte caramel. Mums! Sedan blev det att åka till Åsa och träffa mamma eftersom jag inte hade träffat henne på 4 dagar.
Tisdag: jobbade i receptionen hela dagen 9-18 vilket var jobbigt eftersom jag fortfarande mådde sådär men det gick bra och jag överlevde ytterligare den dagen. På kvällen fick mamma en chock då jag skulle ut och springa. Jag sprang 3,1 km på en rätt bra tid för att vara mig jag var riktigt nöjd. 
Onsdag: min lediga dag denna veckan. Den gick ut på att åka med mamma till kungsbacka och handla lite, slappa, slappa lite till och färga håret. Det kommer säkert någon bild på det senare ska ni se men nu är det mörkt och jag börjar faktiskt vänja mig. 
Torsdag: hade ytterligare en dag i receptionen vilket alltid är 9-18 men den tiden är den värsta tiden du kan hitta. Speciellt när man inte gör någonting det sista 2 timmarna. Efter jobbet blev det att sova hemma eftersom att jag hade frukosten klockan sex på morgonen därpå.
Fredag: en tuff tid att gå upp påökande jag meddela men jag var ändå väldigt pigg hela dagen så det var skönt, det var nämligen en del att göra och sedan direkt till Åsa där mammaledig hennes kompis var. Vi gick direkt ner till stranden och där blåste det en del kan jag meddela men det var mysigt ändå.
Jag och mammas kompis gick till en liten ny butik i Åsa där dom säljer sak till smycken. Det var jätte mycket fint och inte så dyrt så jag har gjort två stycken det ena ska ni få de här efter texten :)
Lördag: idag :) fick jag ta tåget till jobbet det var inte igår. Sedan var det jobb,jobb,jobb på riktigt. Men vi löste det riktigt bra. Tog bussen hem åt, packade och duschade. Nu ligger jag här på sängen och skriver. btw. I'm legend på Femman!
Söndag: jobb och seda. MALLORCA MED ÄLSKLINGEN!!!!
 

Fredag

2013-08-06 / 07:46:01 / Allmänt / 0 kommentarer

PARTY!
"Förfest" hos mig. Bi satt på altanen med musik och drack lite. Jag hade öppnat min Cava som jag fick i studentpresent. Den var faktiskt god!
Sedan åkte några till Chez och vi åkte till Trädgårn.
Det var väldigt lite folk när vi kom men sedan blev det mer och vi hade det jättekul. Trädgårn är tillbaka!


Finaste

2013-08-02 / 14:54:35 / Allmänt / 0 kommentarer

Min älskling är hemma och jag fick finaste presenten också.
Jag slutade 18 så jag hämtade honom på Hjalmar och så åkte vi hem för att fixa lite mat som jag hade förberett. Sedan blev det slappa på sängen och bara ha det mysigt.
Han lurade mig med att Victoria's secrets butiken i Ungern var stängd för renovering men det var den inte alls. Bästaste!


RSS 2.0