Tiden går fort...

2014-05-24 / 23:59:27 / Allmänt / 0 kommentarer
...men jag står stil, inte riktig men nästan i alla fall. Det är mycket som händer men jag är kanske inte riktigt medveten om det. I över en vecka har jag trott att lördag var då jag skulle rösta...
Jag har gjort 2 av 4 tentor nu och pluggar till nästa. Jag sover dåligt (förstår alltså er stackare som inte kan sova, hemskt) eftersom jag är stressad och orolig. Allting blir lite mer speedat eller vad man ska säga. Hinner inte med allt riktigt men det kommer. Snart kan jag slappna av förhoppningsvis :)

idag:
träning 9-11 (skönt faktiskt)
duscha
fika med ekblad
plugga ytterst lite
en kväll på Öckerö.

Nu går färjan i land så godnatt!

Pluggpluggplugg

2014-05-14 / 22:35:51 / Allmänt / 0 kommentarer
Kan inte beskriva min status annat än plugg förtillfället. Jag och Magnus jobbat på som galningar med att klara av finansiell planering för tillfället. Igår var det 10-17 på bibblan med plugg och i morgon blir det 10-18 men då ska vi ta och göra lite redovisning också. 

Senaste tiden kort: 
Fredag - idiot tenta, var med Elin i stan, utgång med Vicki och Bella
Lördag - träffade älsklingen efter en vecka ifrån varandra. 
Söndag - en tjej provade mina skridskor 
Måndag - sovmorgon med älskling och sedan skolan och träning 
Tisdag - bibblan 10-17 och lite plugg hemma 
Onsdag - handla med mamma, mådde dåligt och pluggat 4 timmar 
I morgon - bibblan 10-18 
Fredag - skolan och plugga till datatentan sedan möta mupp och mysa med mamma 



Tenta = panik!

2014-05-06 / 16:46:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår på en så älskad måndag skulle man sitta och plugga duktigt. Gick det bra? NEJ! Jag fick panikattack och ville gräva ner mig i sängen. Idag och en månad framåt har jag 5 tentorm vilket ger mig panik. Vet inte hur jag ska hinna med allting men på något sätt så löser det sig. 
Efter mitt lilla damputbrott här hemma så åkte jag till stan för att träffa Linnea och Anna. Det blev en lång fika och sedan hem för att åka och träna. Träningen gick rätt så bra faktiskt, dock hoppar jag antingen ett halvt varv för mycket eller så stannar fötterna där dom ska men inte kroppen. Typiskt mig att hoppa för långt!
Klipper ny musik om någon vill veta... Det är hemligt än så länge, bara Vicki och mamma som vet haha men jag kan avslöja att den svarta dräckten kommer att vara kvar. Super nice!!
Eftersom jag varit duktig och pluggat i skolan idag så ska jag ta ett break nu och slappa innan jag sätter igång oh pluggar i alla fall en timme till. *pust*
 
En rätt så bra showbild

En dag med Vicki

2014-05-04 / 21:22:33 / Allmänt / 0 kommentarer
Idag var jag med Vicki i stan. Vi började våran dag med mat på Subway vilket inte många är så förvånade över. Det var absolut lika gott som det brukar, haha. Sedan kollade vi runt lite i stan och jag shoppade. Köpte mina efterlängtade träningsbyxor. Hittade även ett nytt lack till naglarna som är lite mer min stil istället för babyrosa för det var inte jag. 
Vi kollade lite saker som tröjor, tunikor och allt möjligt annat innan vi satte oss på Starbucks och drack varsin caramel macchiato. Så sjukt goda men denna gången smakade den lite mer kaffe en vanligt tycker i alla fall jag men det var väldigt mycket folk så det kanske var därför.
Sammanfattningsvis: En toppen dag med en massa prata och skratt! kunde inte blivit bättre (jo att jag inte skulle hem och äta, men det tar vi igen snart igen)
 
Work out träningsbyxor - GinaTricot
GelLack twinkle gold - Åhléns
 
 
 

Fredagsmys

2014-05-03 / 11:12:11 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår var det mys med Linnea och våra killar på Mangiamos afterwork. Passade ju Linnea som jobbat, jag och Danny varit lediga och Michael körde väl afterschool. 
Vi åt tapas som var toppen och drack vin. Kunde inte varit mysigare typ. 
Alltid värt att bara gå ut och ta något gott och snacka. Festa hade varit kul men jag börjar bli gammal haha. Ne men fest blir det snart igen. Ut och dansa var länge sen. 
Får se om Vicki och några kanske har lust någon helg. 
Puss o kram 

Valborgsbrasa o Queens

2014-05-01 / 22:16:13 / Allmänt / 0 kommentarer



RSS 2.0