Lördag!

2013-04-28 / 09:30:29 / Allmänt / 0 kommentarer

Jobba - stan - film, med hjärtat!


"du går på vilja" - Dr. Tillander

2013-04-26 / 17:52:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu vet vi varför jag är så trött konstant och inte orkar någonting. Pratade med läkaren ytterligare en gång vi telefon för en stund sedan och mina prover visar på brist på B12 och järn i kroppen. Men ordet brist betyder det att jag inte har någonting av det i mig. (Farligt!)
Så nu blir det att fixa detta. Sedan ska jag också till Sahlgrenska och gör andra prover och tester. 
Förhoppningsvis så ska även jag bli frisk igen :)
 
Ta mig tillbaka! saknar det så oerhört mycket! Show on ice 2013

Test inför balen

2013-04-25 / 16:29:05 / Allmänt / 0 kommentarer


Tisdag igen!

2013-04-23 / 21:53:01 / Allmänt / 0 kommentarer

En skön dag. Var en stund på lektionen innan vi gick till stan för att äta och hämta Vickis klänning hos skräddaren. Sedan hade vi en lektion till som vi bara behövde vara på i 20 minuter typ.
Kan meddela att alla vita klänningar i stan är genomskinliga och att hitta en till urspringet går åt skogen.
Suttit hemma och gjort ingenting idag. Helt otroligt skönt men jag var galet rastlös ett tag tyvärr!
Nu ska jag strax sova för i morgon har jag bara träning och den får man väl gå på :)


Min helg

2013-04-21 / 19:42:01 / Allmänt / 0 kommentarer
Underbar helg, kan man kort säga. Den började ju med en ledig fredag, bara morgonträning och sedan träning på kvällen. Träningen på kvällen var galet jobbig dock.
  • Uppvärmning: spänst och rotation
  • 1 timme is 
  • 1,5 kilometer löpning
Kan säga att det var inte lätt. Jag var galet trött efteråt. Ingen vila på mig inte, vi åkte hem och åt med pappa innan vi åkte in till stan för utgång med Vicki och Bella. Det var mysigt! Vi var hemma vid typ halv tre och var galet trötta båda två så sängen var underbar!
Lördagen var slappaste dagen på länge. Har längtat efter den dagen länge. Vi vaknade vid tio, åt frukost vid 12 och sedan satt vi i solen på altanen och sov om vart annat. På kvällen somnade vi till en film redan vid elva.
Idag var vi uppe en halv timme tidigare haha, slappade lite till och sedan åkte vi  och hämtade Madde, lämnade Danny på centralen och åkte vidare till Kungälv för 2 timmars träning. Jag trodde det var max 1,5timme så jag fick lite panik efter hälften. Men nu har man varit duktig och kan äta lite godis. MINA BEN ÄR DÖD!!
Stora ögon! haha :*

Fystester

2013-04-19 / 10:27:44 / Allmänt / 0 kommentarer

Då var det fystester i friidrottenshus med Bento. Två olika vertikalhopp, gick oerhört bra för att vara jag.
Sedan skulle alla springa cooper men eftersom jag inte får springa det så försökte jag med intervaller istället. Gick sådär men är nöjd. Cyklade lite på slutet. En bra start på en ledig dag!


Min teve....

2013-04-18 / 17:56:37 / Allmänt / 0 kommentarer
... är min bästa kompis idag. Är så otroligt trött i huvudet. Det har gjort ont, dunkar och snurrat hela dagen. Skulle gå från skolan efter lunch men stannade kvar med Jonte och Erik. Sedan blev det att klockan gick och jag hamnade på matten i alla fall. Jätte duktig var jag dessutom. Åt ett kinderägg och somnade nästan. Wow vilken närvaro haha :)
Nu blir det sängen och tv hela kvällen för jag orkar inte flytta på mig. Det är otroligt onödigt!

Apr. 17, 2013

2013-04-17 / 21:19:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Kan inte säga annat än att det känns underbart bra att ha fått mössan idag! Känns verkligen att det inte är jätt elångt kvar nu. Skrev ut inbjudningarna idag med pappa. Dom blev super fina så snart ska dom skickas ut till mina släktingar. Tro det eller ej men snart är det jag som tar studenten :)

 


Tränarkursen

2013-04-15 / 10:44:46 / Allmänt / 0 kommentarer


SJUUUUUUUKT!

2013-04-14 / 20:32:37 / Allmänt / 0 kommentarer

Tränar kursen slut!

2013-04-14 / 20:21:29 / Allmänt / 0 kommentarer
Då var denna helgen snart slut. Kan inte säga att jag gjort annant än att plugga konståknings saker som man redan kunde så det har inte varit det jobbigaste eller roligaste men man har fått träffa alla sköna konståkare som finns i Göteborg och som man inte umgås med varje dag. Jag och Vendela var lite övertrötta idag och bröt ihop ett antal gånger under både teoripasset, på rasten och på praktiken på is. Som sagt man måste få ha lite roligt när man kommer på konstiga saker om hur man vissar tuppen med fingrarna och säger roliga saker. 
Tråkigt att det är slut på det sättet i alla fall. 
Fick träffa min storebror med familj idag också trots allt. Vi var hos dom och åt middag. Min bror är verkligen duktigt på att laga mat, måste jag erkänna. 
Min dator har damp och när man då ska se alla avsnitt man missat på The new normal så buffrar den konstant. Det slutar med en ledsen Fanny. 
Det mest pinsamma är att jag ätit en hel kladdkaka på hela helgen. Får ju inte äta godis så då blev det tillslut att jag fick baka en kladdkaka. Kan inte säga att det var jättebra för min mage men jag mår inte sämre än innan. Mådde sämre igår efter att jag hade ätit en banan så jag vet inte riktigt hur man  ska tolka magkatarr...
                                                     

Sammanfattning

2013-04-13 / 18:55:46 / Allmänt / 0 kommentarer
Inte orkat blogg. Jag vet att jag är lite lat på den punkten men de får vara så :)
 
Tisdag: Prov och tränig med Alingsås i borgen. Riktigt rolig träning, ingen som tränat påtvå veckor och nyslipade skridskor. Bra start!
Onsdag Morgon tränig i rinken så fick ta bilen. Sedan seg dag i skolan me mysiga timmar i stan med Vicki innan jag tog tåget till Alingsås för att träffa Danny innan han åkte till Sälen. Var hemma 12 haha
Torsdag: Ledig halva dagen! Sedan slappa i skolan!
Fredag: Prov i spcialidrott C sedan slapp dag med träning på kvällen med Asås i borgen två timmar. Trött? jajamensan. Död på riktigt!

jag gör allt!

2013-04-08 / 19:58:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Allt för att slippa plugga.
Jag körde Kalle till Mölnlycke för att hämta hans hund som hades sprungit bort, jag letar vart ma kan köpa snygga studentskyltar och gör inbjudningar till mottagningen. Nu har jag dessutom varit och köpt ett presentkort på bio till mammas jobbarkompis som ska fixa min dator i morgon. Köpte någora godisbitar på vägen också.
Ångrar det men nu ska jag tvinga mig sjäv att plugga! (kommer inte funkar)

bild från instagram

 

 

 


Högskoleprovet

2013-04-07 / 19:21:36 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår gjorde jag det. Tro det eller ej!
Jag ställde ju klockan en kvar för tidigt med flit men ändå så vaknade jag en gång i timmen hela natten för att jag var rädd för att försova mig. När klockan väl ringde var jag äver trött så jag blev pigg. Bra start Fanny!
Orkade inte äta hemma så innan introduktionen 8:30 åt jag en risifrutti (min nya vän, love). När jag fick första proveet skrattade jag och undrade vad jag höll på med. Såhär var schemat.
Intro
Provpass1
Paus
Provpass2
Paus
Provpass3
Lunch
Provpass4
Paus
Provpass5
Varje prov är 55 minuter och det är fyra delar. Med andra ord så på vissa delar har du 3/18/22 minuter, det beror på men tiden går fort och det gäller att inte fastna på någonting så antingen gissar man eller så hoppar man över. Jag gissade på allt jag inte hann med.
Efter de första 2 proven var jag så galet trött att jag inte visste vad jag hette. Efter det tredje så snurrade allting och när jag stod för att göra en Wrap på MC så såg jag suddigt och kunde knappt prata. Det blev inte bättre efter mat och dricka eller godis så jag visste inte vad jag skulle göra. Gjorde de två sista proven och det gick helt okej. Sista provet kändes bäst och det var det också :)
Man fick spara alla sina svar på ett papper och ta med sig hem för att kolla vad man gjorde fel på. Jag är hyfsat näjd med resultatet kan jag meddela. Jag får nog mer än 0,2 i alla fall, haha.
 
I natt har jag fått sova galet länge och gott! Så nu är jag pigg på riktigt. Känns riktigt bra. Dock vet jag att det är fys i morgon klockan 8 och det har jag ingen lust med. Dessutom så är lovet slut, det är lite segt men skönt att träffa mina underbara vänner igen :)

Underbart.......:(

2013-04-05 / 23:06:15 / Allmänt / 0 kommentarer

Vill inte!
Måste!
Roligt men jobbig grej!
Varför inte testa?

Imorgon är det högskoleprovet och jag sitter på humanisten och gör det. Inte lockande alls men det kommer gå bra. Har köpt mackor, godis, redbull(ända som fanns), banan, risifrutti och dricka. Kan meddela att det där är min frukost och lunch i ett. Så jag vet inte hur jag ska överleva men det är lugnt :)
8:30 - 16:30 roligt liv? Nej men det kanske är värt det. Sa till mamma att jag är glad om jag får över 0,2 men man vet ju aldrig haha.
Godnatt! Snart ringer klockan!


Oh yes!

2013-04-04 / 23:57:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Underbar dag!
Igår kväll var det super mysigt. Jag och Vicki bestämde under dagen att det skulle bli bio på kvällen med Danny. Vi tre på The Host. Den var faktiskt bra. Hade bara sätt trailern innan och tyckte den verkade okej men den var bättre än trailern enligt mig. Innan bion satt vi på MC och pratade åt lite mm...
Danny sov hos mig och när vi vaknade i morse hade vi fortfarande Brownie kvar i rummet. Med andra ord hade hon då suttit där i ca 20 timmar utan att änns flyga ut mot buren (hon bet mig två gånger när jag skulle hjälpa henne tillbaka till buren dessutom, elaka fågel).
Vi åt en blandning av lunch och frukost samtidigt då klockan var typ 12 när vi skulle äta haha. En promenad till mammas jobb för att hämta bilnyckeln innan jag körde honom till tåget och sedan åkte vidare till hotellet där jag skulle prata med dom om sommaren. Så nu är det bestämt att jag ska vara på hotellet i sommar igen. Det känns helt okej faktiskt. Jag vet vad jag ska göra, säga och måste. Dessutom så känner jag alla. Det ända är att jag ska lära mig receptionen lite bättre för jag har glömt av det mesta :( eller det känns så nu men inte när man sätter sig där och ska jobba.
Somnade på altanen i en timme, jag fick riktigt mycket färg på benen under den tiden. Ansiktet också givetvis men jag har svårare att få färg i ansiktet och det får jag leva med.
Vid strax innan åtta åkte jag till Frölunda och pratade med Svetlana. Sedan körde jag hem Elin som skulle tagit bussen.
Nu har jag fixat mina skor lite i alla fall. I morgon blir det mer kristaller tror jag på dom. Eftersom man inte har något att göra så skapar man det (det finns massor som man kan plugga men det är ju  inte lika roligt).
I morgon bitti ska jag gå upp vid tio tror jag för att kunna gå ut och träna innan frukost.
Godnatt bloggen :D

Återträff

2013-04-03 / 00:52:23 / Allmänt / 0 kommentarer

En mysig dag i Alingsås. Vi skulle ha återträff men det blev jag, Linnea och Danny. Alla andra var sjuka, bortresta eller bara kunde inte. Segt men vi hade det bra ändå.
När vi vaknade i morse blev det stekta ägg till frukost. Jag är en riktig toffel! Sedan blev det en tur till akupunktören innan vi åkte till tåget.
Mötte Linnea i asås. Vi åkte runt, tankade och handlade mat. Riktigt god kyckling blev det i tortilla bröd och sallad. Till efterrätt blev det kladdkaka och annans men vi misslyckades rejält.....
Roligt hade vi i alla fall med sing star och film :)


Mysig dag i solen!

2013-04-01 / 22:07:37 / Allmänt / 0 kommentarer
Mysigaste dagen på läng. Jag och mamma började dagen med Power Walk i Delsjön. Vi var ute i en timme, pwoer walk och träning av ben. Mamma kunde inte gå när vi var klara med att ha tränat benen men ändå skulle hon gå en längre promenad hem :)
Sedan blev det mysig fika i stan med Danny. Vi köpte en bulle i Haga och satte oss utanför universitet.
Mysigaste på länge!

:)

2013-04-01 / 10:39:50 / Allmänt / 0 kommentarer


RSS 2.0