Det finns inget att försvara, jag är elak och dum....

2013-02-27 / 19:50:39 / Allmänt / 0 kommentarer
Eftersom ljudet i Borgen hade problem så flörtade vi med vaktis som skojade och sa att han skulle åka ut på isen i skridskor och sjunga högre. Det tycker jag och Hannah var roligt eftersom vi typ skrattade och pratade om allt. Svetlana frågade mig hur det var i skolan och jag skrattar till svars, vad betyder det? Fick ur mig att det var bra sedan och åkte iväg.
Eftersom jag har ont i halsen så ska jag ta det lugnt, det skiter sig och jag åker båda programmen i delar och hoppar igenom alla hopp utom dubbbel lotz eftersom det är mitt hat hopp (Sofhia tycker jag gör det galet bra men jag trivs inte). Sedan blir det lite lugnare och jag går av en 25 minuter tidigare typ och strechar.
Åker sedan två varv runt focus huset innan jag kör in i P--huset för att hämta min klänning på posten. Galet snygg var den kan jag meddela :)
 
Idag har inte varit en sämre dag. Känns som att allt händer mig nu. Det gör mig inte gladare men man får något att skratta åt en stund. Carro berättade vad som hände när jag lämnade disken. Ska inte nämna några namn men det var udda. Mina älskade kompisar planerar min födelsedags present/överraskning och jag får inte reda på någonting, orolig! Vi äter först Subway till lunch och "middag" på Jensen. Lite udda men gott. Trevligt sällskap så varför inte = D
Gammal bild...

Försöker vara nyttig

2013-02-26 / 17:11:59 / Allmänt / 0 kommentarer


Min dröm bikini

2013-02-26 / 08:12:22 / Allmänt / 0 kommentarer

Panos emporio 769;-


Rastlös - Stiftelsen

2013-02-25 / 10:50:04 / Allmänt / 0 kommentarer
Inte känt så här på evigheter. Känns som att man är bakis på nytt. Vaknade av att mamma väcker mig 7.06 och frågar om jag ska träna. Inser då att jag har ont i halsen och lägger mig igen.
Nu är jag uppe och ska åka in lite tidigare till skolan för att skriva ut en uppgift som jag lyckades gör i morse.
Går dock runt som en zombi. Ont i halsen, mitt röst gungar, mitt huvud är borta och mina ben är som géle. Fattar inte varför det är såhär. Kände mig ju helt fri igår kväll från bakis och var bara trött. Nu är jag motsattsen, hyfsat pigg men död. Aja!
Skriver kanske i kväll :)

Sköna kommentarer!

2013-02-24 / 13:32:16 / Allmänt / 0 kommentarer
Bara för att ni båda två är efter, den ena säger det konstigare än den andra. Men jaja, man får ju något
att skratt å i alla fall och det är ju kanske värt det.
 
- Hon är min tjej, fråga henne!
... ingen kommentar ....
- Asså, men då bor ju du i skogen.
... vem får detta till skogen? det är ju en bit bort  ...
 

Klassutgång!

2013-02-24 / 11:34:49 / Allmänt / 0 kommentarer

Ytterligare en klassutgång som spårar på alla sätt typ. Fråga mig inte vad som hände men det var trevligt iallafall.
Skulle ta taxi hem. Det tog längre tid än det skulle då kortmaskinen inte funkar. Han satt och testade i typ en kvart och sedan fick vi åka och ta ut pengar innan han körde hem mig igen. Kul!
Nu ska jag nog strax gå upp och duscha för det känns som att det hade varit skönt.
Vet dock inte hur jag ska överleva en galet lång träning i kväll. Men det är en annan femma!


UF mässan! ColorYourMusicUF

2013-02-21 / 21:33:18 / Allmänt / 0 kommentarer


Första dagen i skolan

2013-02-18 / 19:53:55 / Allmänt / 0 kommentarer
Aldrig varit så trött efter en dag i skolan som jag är idag. Ska bli väldigt skönt att få dra sig tillbaka till sängen snart igen. Dock har det bara varit träning och två lektioner idag. Ändå är man trött! Konstigt....
Våran bästaste Jonte fyllde 19idag också. Jag ser honom i bamba, tänker på att han har ny tröja på sig och känns konstigt. Sedan säger ju Erik grattis och då slår det mig. Måste säga att det är riktigt illa. Men ha förslåter mig så det känns bra. Han fick en bambsekram också :) i morgon blir det andra bullar dessutom!
Min bror och nallen han fick av sin tjej på alla hjärtansdag!

Laddar inför showträningen!!

2013-02-17 / 13:36:47 / Allmänt / 0 kommentarer

Fredag med de bästa!

2013-02-15 / 10:35:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Först stan för shopping och fika. Laga mat hemma och sedan utgång med alla underbara. Vicki, Bella, Elin och Malin :)


Min mamma är bara bäst!

2013-02-14 / 21:30:08 / Allmänt / 0 kommentarer


Happy valentines day/forever alone day

2013-02-14 / 21:12:33 / Allmänt / 0 kommentarer
Igår var en mysig dag. Jag och mamma åkte runt och fixade en massa saker. En dag med mamma helt enkelt. På kvällen blev det middag och sedan åkte jag till stan för bio med Coffe och hans Amanda. Vi såg Gangster Squad. Inte direkt min film, men det var grymt bra måste jag erkänna.
Idag åkte jag till Kungsbacka för att prata med några ställen om jobb. Det gick rätt bra hoppas jag så jag var hemma vid två igen för att byta om och ta det lite lungt innan jag åkte för att ta tåget till Alingsås och träningen. Det gick jättebra faktiskt, tro det eller ej! Men jag har inte hoppat så bra på ett tag. Fattar inte vad som händer just  nu men det är underbart så man ska inte klaga.
Var duktig och åt kvarg med bär på tåget. Mamma tyckte det var jätte äckligt igår men jag måste säga att det var helt okej. Så det kommer jag att äta fler gånger. Nyttigt och bra!
Nu sitter jag död i soffan efter att ha kört mamma och Sussi till stan för att dom skulle äta middag. Myspys för mamsen. Jag själv har inte änns motivationen att sätta på en film eftersom jag vet att jag kommer att somna som en stock. Ensam och trött = somna till teven. Varför inte liksom?!

Fettisdagen

2013-02-12 / 23:26:31 / Allmänt / 0 kommentarer

Jag var duktig och bakade. Åkte och tränade och kom hem för att äta. Mamma dissade mina semlor för hon var mätt. Åt ingen men nu har jag fått en i alla fall, tro det eller ej. Det krävde fajt med mamma för att hon skulle vara "snäll" och påstod att hon ville ha en. Men tyvärr haha. Elakt ja men det var hon som skulle äta dom i morgon. Nu är tydligen allt mitt fel. Förstår inte vi krök men jaja det är lugnt :)


Broken in to pices

2013-02-09 / 19:34:51 / Allmänt / 0 kommentarer

Igår var en härlig slappedag. Åkte hem efter mys i stan med tjejerna och sedan kollat i butiker med Vicki. Vi satt och kollade på när känidsarna kom till Scandinavium för genrep på melodifestivalen.

  •  Anton
  • Swedish house wives
  • Fredrik Kempe
  • Eric Cans
  • mfl

Sedan på kvällen kom mammas kompis från jobbet och åt middag med oss. Det var jätte trevligt! Jag såg på film medans dom satt där nere och tjötade om allt. Strax efter 10 fick jag köra henne till Sticky eftersom deras granne på jobbet spelade i ett band där. Mamma hade ingen lust att hänga med. Sedan gick jag och la mig. Gjorde mitt livs misstag.
Orkade inte direkt gå upp i morse till jobbet och men det var man tvungen. Var dock lättare när man visste att man skulle ta pappas bil dit. Jobbet var ett helvete utan dess like. Kaos med stora bokstäver! Alla hotellgäster och alla konferens gäster fick för en gångs skull lust att komma samtidigt ovch det är lika med inga sittplatser....
Jag fick en utskällning av en man och fick springa runt med bord och stolar samtidigt som jag serverade mat. På slutet kom det fram en tjej till mig och gjorde min dag: "Förlåt. Du skulle verkligen inte få den utskällningen av den mannen. Det var helt fel gjort av honom." Tack för det underbara människa!

Denna dagen vet jag kommer sluta bra i alla fall efter en underbar bio med mamma, Les Misérables. Båda höll sig från tårar ända till slutet...
Strax blir det melodifestivalen och ännu mera mys!


As long as you love me

2013-02-06 / 20:47:02 / Allmänt / 0 kommentarer
Jobbig träning igår kändes det som eftersom jag var galet trött på kvällen i alla fall. Vi hoppade alla möjliga, konstiga kombinationer med flip och jag kan säga att det var rätt intressant haha. Många bra försök och ett antal fall om man säger så. Bra tycker jag det gick trots allt.
Pratade med Svetlana i typ 20 minuter så där försvan en del av träningen men det var värt det.
När man kom hem hade mamma gjort egna hamburgare. Det var riktigt gott men jag mådde inte bra när jag skulle sova. Inte mått så illa på länge och när jag ber mamma komma in i rummet så skrattar hon bara åt mig så jag bad henne gå... Tröttheten slog över och jag somnade haha. Dock var det inte borta på morgonen men det var okej eftersom vi bara gjorde några bågar på träningen. Mycket löjligt! Är glad att man inte åkte skridskorför typ 30 år sen.
En skön dag i skolan blev det. Satt mest med matteboken hela dagen och kände att allt bara var jobbigt, men som tur är har man ju vänner runt om sig så jag, Vicki och Sofia hade det rätt bra ändå. (Matten försvann)
Det slutade med att jag och Sofia satt kvar på mattesupporten och pluggade. Vi fick lite hjälp och det räddade mycket. Nu tänker jag itne plugga en minut till på det provet för jag har ingen lust med det.
Pappa lagade middag idag, tro det eller ej! Han grillade köttet. I denna familjen grillar vi året om. Det spelar ingen roll om det är +10 eller -15 och man behöver paraply eller pannlampa. Ska man ha kött så ska det grillas.
Det blev sista middagen innan pappa och Viktor åker till Italien. Själv stannar man i detta kalla land, tyvärr.

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar

2013-02-03 / 21:34:38 / Allmänt / 0 kommentarer
Då var tävlings helgen över och jag kan säga att jag är nöjd. Efter ett helt värdelöst kortprogram så lyckades jag fixa ett riktigt fint långprogram. Jag fick personbästa med ca 4 poäng och var 0,2 poäng i från mitt totala peronbästa. Det var dock lite segt men det känns grymt bra ändå.
Trots att jag ligger efter alla andra ipoäng så börjar jag komma ikapp mig själv och få lite mer poäng vad jag brukade få. Nu spanar jag på ny musik till nästa år då man blir "Senior damer A" och ska ha 4 minuter +/- 10 sekunder i långa. Tror det kommer bli riktigt roligt! Ska lägga upp ett program som jag troligtvis kan bygg på och få att passa mig perfekt med andning och allting.
Vi hade om inte annat en galet rolig stund innan prisutdelningen. Sarah som är duktig och hade med sig kameran fick sin pappa att ta kort och det var roligt! Blev en del skratt kan man säga. Underbara vänner har jag, vet inte hur jag hade klarat mig utan er!?!
 
Till mina underbara vänner:
Vet inte vad jag hade varit utan erat stöd. Ni får mig att fortsätta åka och tro att jag ska klara av all press med lungorna och alling. Ni är bäst och det vet ni! Puss på er! <3
 

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΩ

2013-02-03 / 19:57:00 / Allmänt / 0 kommentarer


Melodifestivalen 2013

2013-02-02 / 22:14:47 / Allmänt / 0 kommentarer


1 februari - TGIF

2013-02-01 / 22:31:21 / Allmänt / 1 kommentarer

En seg morgonträning och en lång slappedag. Vi hade Inge direkta lektioner så vi kastade en innebandyboll och lyssnade på musik med våran härliga lärare sittandes i salen.
Sedan blev det bamba. Jätte äcklig mat så jag åt ett knäckebröd och bubbelvatten. Jag och Jonte satt i bibblan medan dom andra gick för närvaro på engelskan (vi läser inte engelska C).
Alla var hungriga så vi tog oss en promenad till MC. Pappa hämtade mig där så köpte vi räkor till fredagens mys.
Klarar inte av att sitta hemma i vanliga fall men ikväll har jag håller på med datorn typ hela kvällen så det har varit helt okej. Nu har jag sätt på teve ett tag också. Ska väl sova snart så man är taggad i morgon.
Startar som nummer 6 i första uppvärmningsgruppen som är planerad till 16:15. Hoppas det går bra i morgon :)


RSS 2.0