Jappjapp!

2013-09-17 / 11:16:48 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu har dom äntligen gjort en app som passar ipad också. Den är inte jättebra men den funkar. 
Sitter på en föreläsning nu och den är super tråkig eftersom han inte kan prata ordentligt och så är det marknadsföring vilket jag redan pluggat i våras på gymnasiet. 
Att vara förkyld suger! Näsan rinner och man blir snurrig av att lyssna på föreläsaren. Jag spenderar därför lite för mycket tid på att söka på onödiga saker på ipaden och sånt. 
Just nu kollar jag runt på vad man kan göra på nyår. Jag vet att det ärligt kvar men jag vill veta.


Länge sedan!

2013-09-15 / 22:14:00 / Allmänt / 0 kommentarer
En vecka sedan jag skrev senaste, alltså ett bra tag sedan. I morgon är det två veckor sedan jag började skolan och det gick med en väldig fart. Den första veckan var vi i skolan typ hela tiden, 9-16. 
Det var välkomnanden och föreläsningarna började. Vi köpte böcker vilket gick på olika beroende på hur mycket man fick betala och om man köpte begagnat mm... jag betalade ca 1500kr + 1125kr för busskort. 
Min klass är grymt bra. Jag är typ yngst. Vi är 4st 94:or resten är äldre. Den äldsta är 33 haha.
Jag känner mig liten, Typ alla dom jag umgås med har pluggat någonting nått år eller gjort någon högskolekurs innan och vet hur det fungerar så det känns rätt skönt. Är man osäker så är det liksom bara att fråga. 
Det har varit några utgångar då och då.
Har för första gången någonsin fått kommentaren av en vakt att jag ska gå en promenad, ups! Givetvis kom jag in sedan igen efter att jag gått upp och ner för gatan men jaja.
 
Livet på högskolan äger! Det känns mycket men det du gör görs typ i skolan, sedan pluggar man lite på bussen eller så och så är du klar. Har pluggat på kvällen typ en gång hittills och läst på bussen typ 3-4 gånger. 
LOVE LIFE I PLUGGET!!
Mitt liv just nu är att få ihop skolan, träna, äta, sova och umgås med dom jag hinner. Dessa två veckorna har typ bara varit klassen och  Danny men det är bara för att jag sover hos honom. Nu ska det bli lite andra också men det är svårt när man inte är van vid plugget ännu att träffa andra och få det att matcha. Men vänta bara! Snart får ni ett meddelande! Kanske inte ska festa någonting mer för det är tävlingssäsong nu men jag kan säkert hänga med ändå.
 
Bild från Ungern i somras.

London

2013-09-08 / 14:35:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Skiter i att berättatlet roligt som hänt i skolan och efter skolan för att istället berätta att den 23e december åker jag till London med familjen för att fira jul. Trodde aldrig detta skulle hända men det gör det nu. 
Så 23-27e december är jag i London och shoppar för fullt. Underbart!
Blid från förra gången i London 

Skolan har börjat!

2013-09-06 / 14:56:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Helt slut varje dag och orkar inte blogga. Det är helt sjukt. Jag åker bara hem, äter och sover. 
Info kommer...
 
 

God kväll

2013-09-03 / 08:08:45 / Allmänt / 0 kommentarer

Kan meddela att mitt långprogram är klart. Det gjordes igår på förmiddagen med Göran. Underbart känns det eftersom jag hade tränings tävlingen igår. Danny filmade allting så jag kanske kan få det av honom sedan.

Idag var första dagen i Borås. Jag var på centralen 7.35 och i Borås 8:45 sedan har vi gått runt i Borås och höll i ett rep som 5åringar. Sedan när vi slutade 15:30 så gick jag med en i min klass hem för att äta och slappa innan festen som var klockan 19. Kan säga att det var galet skönt. Min klass kommer att bli jättebra! Super glad! :)


Handels- och IT-högskolan Borås

2013-09-02 / 09:00:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Programgenomgångs träning

2013-09-01 / 14:42:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Hoppas att det ska gå bra ikväll på programgenomgången. Mitt långa är inte riktigt klart så vi får se om jag åker det men korta ska åkas med klänning. Den är ju inte riktigt klar då eftersom jag inte fixat allt som jag borde när det kommer till hur jag vill ha det men det ska göras snart!
 
 

RSS 2.0