Grattis älsklingen!

2013-05-31 / 20:27:00 / Allmänt / 0 kommentarer
 

STUDENT 2013-06-30

2013-05-30 / 22:00:00 / Allmänt / 0 kommentarer


Utspringstävling

2013-05-28 / 21:10:50 / Allmänt / 0 kommentarer
Roligaste som hänt på länge på kattan, att få tävla om vilka som ska springa ut först. vi hade tema Afterski vilket var galet varmt men det var ändå galet roligt för alla hade tagit på sig kläder och var verkligen med på det. Eller aa dom som inte hade studenter att fira, träningar eller var allmänt slappa. 
Vi som var med hade i alla fall roligt och vi vann mot naturklassen NV3A vilket kändes galet gött. Hoppas vi fick bra tider också så att vi får ett bra utspringsnummer. 
Som alla skriver: SP3B eller OP TORKAR BAJS!
I morse målade vi även lakan till flaket. Jag fick måla stora delar av det men det var lugnt. Något att roa sig med och man slapp plocka undan alla färger haha, plus i kanten på det!
2 dagar kvar knappt till studenten nu TAGGA!! :D
(Mamma har möblerat om hela nedervåningen! Kaos, bor jag här?)
 

Prom 2013

2013-05-27 / 21:00:15 / Allmänt / 1 kommentarer
Bästa kvällen på länge!
Underbart roligt var det att äntligen få gå på en riktig bal. Sedan att Kattan (katrinelund) är lagom galna är en annan femma. Jag gick tillsammans med min klasskompis som vi bestämde för ett tag sedan. Mycket roligt!
Dagen började med att jag vaknade hos Danny, träffade Linnea i stan (asås-stan) och sedan gick hem till henne för att fixa hår och smink. Sedan tog vi och Danny tåget till Partille där jag hade lämnat bilen dagen innan på väg till asås. 
Hemma hos mig var det fixa det sista och byta om innan mamma serverade bubbel i form av proseco från Bella Italia. Blev en del fina foton i trädgården innan grannen körde in oss till Götaplatsen för att träffa alla andra. 
Champange och fotografering blev det på Valand och lite mingel innan middagen som var tre rätters. Jätte god mat måste jag erkänna när jag väl fick in min (som vanligt när nästan alla andra ätit upp bara för att jag har specialkost, inga rotfrukter). Sedan var det vals. Jag och Daniel klarade detta utan problem och sedan var festen igång :)
Bästa och roligaste kvällen på länge med en massa underbar människor :)
Min baldejt!
Jag, Linnea och Danny (Danny gick med min bubbi Linnea, sötaste!)
Jag och min älskling! 

 

Första och sista

2013-05-25 / 13:23:19 / Allmänt / 0 kommentarer
Nu har allting börjat på riktigt. I tisdags skrev ordförande i VFKK på övergångspappret så nu ska det bara skickas in till förbundet. I torsdags lämnade jag mitt testkort till Alingsås och i går var min första träning med Alingsås som deras åkare. 
Känns jättebra, kändes konstigt när jag var i ishallen för att bara skriva på pappret i tisdags men det känns jättebra nu och alla är fortfarande jätte snälla och jag kommer komma tillbaka och hälsa på. Som dom sa: Frölunda är ju din hemmaklubb så du är alltid vara välkommen tillbaka. 
Svetlana skrattade och sa: Det var länge du var borta. 
Igår var inte bara första träningen på nästan tre veckor utan också sista för säsongen på is. Känns jätte konstigt men samtidigt bra. Nu börjar vi dessutom i Alingsås redan i augusti och det ska bli roligt tycker jag. 

En vis mans ord

2013-05-20 / 23:22:58 / Allmänt / 0 kommentarer
Ungdomsarbetslösheten.

På bron till Brunnsparken mitt emot Nordstans huvudentré står en ung man. Han delar ut reklam för en närliggande lunchrestaurang. Han möts av irriterade personer som ser honom som ett störande moment i vardagen. En och annan tar sig tid att ge honom en nedsättande kommentar om hur han slösat bort sitt liv.

Telefonen ringer. En ung tjej frågar om personen har tid att svara på några frågor om vad densamme tycker om kattmat. Hon möts av en utskällning där det fastställt att hon stört personen i fråga och densamme har absolut ingen tid till sådan här skit.

Ungdomsarbetslösheten är hög visar flertalet undersökningar. Det är en stor fråga inom partipolitiken. Det ligger en viss ironi i detta eftersom det ofta är ungdomar som arbetar med att ställa frågorna inom undersökningar. Om man som privatperson anser att någonting måste göras åt detta problem, så kan man faktiskt ta sig tid att svara på undersökningar och ta emot reklam på stan. Detta genererar fler jobb som är väl anpassade till ungdomars liv som ofta är fulla av studier och annat. Varje gång du tackar nej till en undersökning eller ett reklamblad så bidrar du till ett minskat intresse hos företagen att göra undersökningar eller dela ut reklam. Skulle du istället välja att svara så bidrar du till motsatsen.

Jag vet att det ibland kan vara svårt att hinna med att svara på undersökningar. Ibland har man för stunden helt enkelt inte tid. Lösningen på det problemet är enkel. Man kan be personen i telefonen att ringa en tid, då man vet med sig att man inte är upptagen. När det gäller reklamblad så behöver man inte ens ta sig tid. Det är bara att tacka och ta emot. Vem vet, någon gång är det någonting som man verkligen gillar. Så nästa gång du kommer i kontakt med en situation beskriven ovan, så tänk på att personen i fråga faktiskt bara gör sitt jobb och att du kan bidra till fler jobb. 

// Tack på förhand!

Älskar livet!

2013-05-20 / 12:15:00 / / 0 kommentarer

2 prov
2 små inlämningar.

Det ända som är kvar! Underbar känsla :)


Studentönskningar

2013-05-17 / 12:05:00 / / 0 kommentarer


Sjuk!

2013-05-13 / 18:28:54 / Allmänt / 0 kommentarer
Gu vad det är tråkigt att vara sjuk. 
I torsdags hade jag jätte ont i halsen och det var bättre på fredagen. Slappade hela dagen och sedan kom Danny hit. Vi gjorde ingenting vilket var jätte skönt. Sedan på lördagen mådde jag okej men snorig som bara den. Vi åkte till Asås ändå för att slappa. Vi tog hand om hans bror som var själv och också hade ont i halsen, kollade på hockeyn och lagade mat. Senare blev det fotboll för dom och jag stod bredvid och sköt några skott. 
Söndag, alla döda men hans bror hade match som vi kollade på och dom vann!
Åkte hem till mamma vid sex och hon mådde inte hundra. 
Idag har jag och mamma legat hemma och slappat på varsin säng, ingen mår 100 bra men jag mår bättre pch ska till skolan i morgon en stund iaf. Man borde plugga också men det har man inte gjort så det börjar bli som alla säger: STRESSENS MAMMA!
Men som sagt slappa och kolla teven är mer värt :)

SUMMER!

2013-05-09 / 09:22:40 / Allmänt / 0 kommentarer


Älska vädret

2013-05-08 / 08:27:00 / Allmänt / 0 kommentarer
 
 
 
 


Trött? feber? ont?

2013-05-02 / 21:37:03 / Allmänt / 0 kommentarer
Frågor som jag ställde mig själv idag. 
Hade den konstigaste känslan i morse när jag vaknade. Svettades och mådde skit. Tog mig till skolan för en lektion och lämna pengar till försökringen på flaket. Gick hem efter det medans alla andra gick för att äta. Har ingen  matlust, svettas, svimmfärdig. Det släppte lite senar hemma och det var galet skönt!
Satt i solen i några timmar och sedan gick jag in. Tittade på datorn och skrev ner allt jag kom på att jag har kvar att göra i skolan fram till studenten. Kändes galet skönt att veta allting. 
Nu ska man bara orka gör allting. Vissa tror ju att jag alrdig gör någonting i sista sekund men det händer oftare än vad man tror kan jag meddela!
Men nu har jag och Viktor varit ute och tränat ben. Jag fick energi och behöver träna lite så det var skönt. Det kommer vi att få göra om flera gånger. Minst i en gång i veckan från om med nu haha :)

UNDERBART!

2013-05-01 / 22:09:10 / Allmänt / 0 kommentarer
En mycket skön ledig dag. Igår var det valborg och jag gjorde verkligen ingenting för att fira det. Vi hade lite planer, jag och Linnea, men vi la ner dom då saker kom emellan och vi inte orkade jobba oss. Det var skönare att bara slappa och ta det lugnt men nära och kära, som man brukar säga. 
Jag, Vicki och Carolina åt lunch på Jensen och sedan blev det en stund i stan. Både jag och Vicki hittade våra utspringsklänningar. Underbart! Nu är alla klänningar klara, inbjudningarna skickade jag idag och allting känns så nära. 
Igår var det även 30-30-30. 30e april, 30 dagar kvar till 30e maj. PERFEKT!
Efter stan blev det att hämta bilen för att åka och handla. Ibland är det så skönt att få åka och handla. Man får vad man vill ha och vad man tycker behövs och man får vara själv.
Sedan blev det middag med familjen innan jag hämtade Dániel vid tåget. Det blev en slappekväll med film. Vi somnade oerhört snabbt och det var skönt för i morse åkte vi till Åsa. Mysigaste dagen på länge. Vi hjälpte till lite och sedan blev det en promenad på stranden. 

RSS 2.0