Blev en lång dag!

2013-01-31 / 22:10:44 / Allmänt / 0 kommentarer

Vi satte oss så att Jonte kunde ta en kaffe efter maten också. Sedan var det tillbaka till skolan där matten väntade. Jag gjorde 8 tal och sedan fastnade jag i konståkningsmusik, måla klänningar och prata med folk. Good work!

Sedan blev det direkt till tåget för att åka och träna. Fattar inte vad som händer när jag om någon börjar gråta på träningen. Åkte mitt långa och det har aldrig gått så dåligt. Förväntade mig att alla skulle flytta på sig så jag och Elin krockade. Båda klarade sig!
Missade en massa hopp, fick Sofhia att skratta åt mitt fall. Allting var upp och ner.
Hade en trevlig tur hem med Sofhia i bilen så jag hoppas allting går bättre imorgon för annars orkar jag inte mer!


Lunch, taggar träning i Alingsås med de bästa

2013-01-31 / 13:22:24 / Allmänt / 0 kommentarer


Någonting är allvarligt fel

2013-01-29 / 21:59:22 / Allmänt / 0 kommentarer

Nu blir det två inlägg bara för att jag inte bloggat på länge och jag fastnat på en och samma punkt.

Jag har fastnat på en och samma bild i 5 minuter nu. Tittar på den som om det vore en vanlig bild, utan några direkta tankar, men ändå får jag både känsla, dofter och närheten tillbaka. Hur är det möjligt?
Tänker inte lägga ut någon bild men här har ni en av de låtar som jag dör för just nu. Så vacker!


We are a secret, can't be exposed

2013-01-29 / 21:46:59 / Allmänt / 0 kommentarer

Ja då har man inte bloggar på ett tag. Jag överlevde tävlingen med ett hyfsat bra resultat. Det var ju första tävlingen för i år och jag var inte jätte taggad. Är ändå nöjd!
Nu är jag dessutom mer taggad till denna helgens om kommer nu när det är DM i Göteborg. Det ska bli kul faktiskt. Jag tvingade mig igenom mitt långa program idag med alla dubbelhopp. Kan säga att jag var död! Dessutom så bytte jag ut en piruett så att jag ska kunna andas istället för att bli kvävd. Nöjd!

Dagen har varit lite upp och ner faktiskt. Började med att man var galet trött på matte lektionen. Aldrig känt mig så otaggad men jag förstod i alla fall vad vi gjorde. Tack för det! Kommer kanske få ett poäng på provet.
Sedan var det massa seminarium med handelshögskolan. Det var ju trevligt....
Kanske lärde mig något på det men det är svårt att se.
Helt galet blev det trots allt på rättskunskapen. Aldrig känns sånt kaos. Det smsades runt om allt, de räcker liksom att säga så. Vet inte vad jags ja tro om det heller.
Nu ska jag sova för jag är lagom förvirrad av sms och hela dagen så jag måste släppa lite så att jag orkar med allt imorgon.


And you let her go

2013-01-25 / 17:52:07 / Allmänt / 0 kommentarer
Kaos i min lilla låda. Jag har fortfarande inte förstått att det är tävling i morgon. Det känns bara som att jag ska träna och åka program, vet inte om det är bra eller dåligt men det visar sig i morgon på korta programmet i den lilla staden Stenungsund. 
Ikväll blir det bara slappa och plocka fram alla sakerna för det har jag inte heller tänkt tanken på att fixa. Alla frågor hur det känns, om man är taggad och så. Mamma säger att hon har en känsla av att det kommer gå bra och jag står mitt emellan och undrar vad alla tänker med. Bra Fanny!
 
Mamma och jag satt och såg på konståkningen idag. EM i Zagreb och damernas korta. Kan säga att det var riktigt bra. Båda svenskorna ligger femma och sexa inför långa programmet. Så bra har Sverige aldrig varit sen EM startade. 
Nu sitter jag själv i vardagsrummet och har hand om allt, brasan, maten, en jobbig lillebror och på hur det går för mamma. Pappa körde in henne till där vi är skrivna så hon får kollat upp hur hon mår. Tråkigt att sitta här själv men det är väl okej. Orkar inte hitta på något och jag har halvt ont i huvudet så det är lugnt!
Kommer det något bra på teve ikväll?

älskar min underbara sport!

2013-01-23 / 21:42:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Har man tråkigt så har man haha

2013-01-22 / 15:05:56 / Allmänt / 0 kommentarer


i'm so happy i'm so glad that i got you

2013-01-21 / 17:02:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Eftersom jag hade sånn magkatarr pågrund av stress mm.... förra veckan och inte fick äta vissa maträtter som tillexempel stekt mat eller kryddat så tyckte mamma att jag åt förlite.
Så i onsdags sa hon till mig att åka bort till netto och köpa min älskade mixer som jag skrev om. 
Kan säga att det har blivit en hel del smoothie gjorda efter det. Galet gott om jag får säga det själv och eftersom jag inte får använda mjökprodukter så blir det ju nästan bara frukt i. Förutom lite laktrosfri yoggi givetvis. 
Bästa receptet just nu:
  • 1 banan
  • en massa hallon
  • ca 1 dl yoggi
  • (Lyxa till det: lite vaniljglass också)

oh, I hope I get it

2013-01-21 / 16:50:15 / Allmänt / 0 kommentarer
Ja då var det fyra dagar sedan man bloggade. Kände att förra veckan lämnade jag inte bara in min mobil på lagning utan även mitt liv haha. Gå runt med en Samsung var inte min grej samtidigt som man skulle fira kompisar, vara stenförkyld och lyckas träna. Jag la ner typ allt! 
Idag var första gången jag tränade sen i tisdags förra veckan. Jag är ju fortfarande förkyld och mina lungor var döda i morse så min tränare tyckte kanske inte att jag skulle tränat, men det blev träning ändå. Lite program och så. Det är ju tävling till helgen. 
Min "bäbis" fick jag ju tillbaka i fredags efter lite tjat på tre. Underbart! Dom trodde jag började trivas att vara där men njee inte riktigt! 
Fredag: firade en kompis, grymt roligt! 
Lördag: Degade och såg på film med brorsan och hans tjej. 
Söndag: Vilade ytterligare för att bli frisk. Showträning på kvällen.
Idag: Skolan, dega, hämta klänning och åt lunch med Joel i stan. Mums!
Show träningen i går var så mycket på en och samma gång att jag var helt snurrig i bollen efteråt. En dans på 10st sexor (takter) var galet förvirrande. Det gick fort var taggar överallt och ja, vi ramlade på rumpar till slut! 
Kommer bli en grymt rolig show men det kommer att bli mycket träning nu. Roligast blir det när hockeyn ska vara med och öva haha :)
Idag blir det slappa och ta det lugnt så att jag orkar träna i morgon. Känner mig hyfsat taggad för att tävla även om jag varit död i en vecka. Men det blir nog bra ändå.

you're alone, you are one in a million

2013-01-16 / 21:53:12 / Allmänt / 0 kommentarer
Nej men nu orkar jag ju inte mer. Idag va sista dagen man kunde gå till skolan och se ut som ett freak. Vad gör jag då? Jo jag ligger hemma i sängen och mår dåligt. KUL! Sedan så tvingade jag mig själv att gå till skolan för att lämna pengarna till flaket. Kände att det var mer än att se ut som ett freak. Gick runt med luva bara för att ingen slkulle se mig. Speciellt efter allt detta... 
Mamma och jag åkte till akupunkturen. Där fick man sova en timme och det var skönt. Dock så kan jag meddela att det är rätt svårt att koppla av med nålar i ansiktet haha.. Hade en vid varje sida av näsan, i tingingarna och en i pannan. Det var inte mysigt. Kändes som morrhår :)
Sedan handlade vi så att vi fick goa frallor till lunch. Nu på kvällen åkte jag till Netto och köpte min mixer så nu har jag fått mig en smoothie. Dessutom blev det en trip till Schéele för att skriva ut papper efter att ha ringt pappa och skällt ut honom, media markt två gånger och flippat över lite. Nu ska jag strx duscha för jag tänker 
Älskar denna bilden. Känns så rätt 

Så typiskt mig!

2013-01-15 / 22:16:14 / Allmänt / 0 kommentarer

Hit me with your best shot

2013-01-13 / 22:21:24 / Allmänt / 0 kommentarer

Då har man varit för första gången på showträningen i Alingsås. Roligaste jag gjort på länge. Nu vet jag vad man kommer se fram emot varje år.
Galet roligt. Om ca 10 veckor ska vi vara klara för show och jag tror redan detta kommer bli grymt roligt!
Var tyvärr inte med när kortet togs för jag kunde inte. Nu är vi dessutom många fler och det kommer bli mer än grymt!


'Cause love comes slow and it goes so fast

2013-01-13 / 15:15:15 / Allmänt / 0 kommentarer
Söndag och jag är galet trött, fortfarande!
Igår var slappekväll med Sagan om konungensåterkomst. Nu har jag äntligen sätt alla tre filmerna. Ingen kan klaga mer! Känns skönt måste jag erkänna haha. Somnade sent så mamma kom in och väckte mig när det var frukost i morse. Sedan har jag bara degar hela dagen. Underbart! 
Mamma och jag har varit på netto en sväng. Fint väder, så det blev en promenad. Jag fick lite godis vilket jag egentligen inte ska äta eftersom jag inte kunde röra mig i gårkväll på grund av magen. Orkar inte med den här skiten. Den försvinner inte även om jag äter all äcklig mat som ska vara bra så nu skiter jag i vilket. Tabletterna får jag ju inte ta mer än två gånger om dagen och tar jag det så har jag fortfarande en period på morgonen och en på eftermiddagen som skiter sig. 
Nu ska jag kanske se en film innan middagen som blir soppa. För ikväll ska jag till Alingsås igen. Det är showträning, roligt! :) Får ta bilen till Partille och tåget därifrån. Love life people! 

I could be the one to make you feel that way

2013-01-12 / 17:10:00 / Allmänt / 0 kommentarer
 Trött? ja det kan man säga!
Har aldrig känt mig så här konstig på evigheter. Fattar ingenting kan jag meddela. Bara jag inte blir förkyld, det har jag inte tid med.Gick ur sängen när klockan var ett. Det händer inte i vanliga fall, men jag låg seriöst och typ sov fram och tillbaka. Galet! 
Sedan blev det en dusch för att vakna. Öppnade dessutom förstret på mitt rum, problemet var bara att jag glömde stänga det när jag och mamma skulle åka iväg en sväng så det är lagom kallt nu.Jag fick i alla fall köpt två stycken träningströjor på H&M för 100kr. Tyckte jag kändes bra. Nu blir det lite färg på mig också eftersom dom var typ orange och blå.
Nu ska jag vila för jag är fortfarande trött. Vet inte hur detta går till men jag skyller på mörkret eftersom det blir svart klockan fyra.
                                    
bilder från min instagram

God natt!

2013-01-12 / 03:24:05 / Allmänt / 0 kommentarer

Blev en rolig dag på alla sätt!
Började med att Jonte och Vicki driver om saker som hänt. Riktigt galna skratt kan jag meddela. Till det att jag får ut all min aggression ur kroppen på personen som inte vill prata mm... Jonte bröt i hopp och Vicki med men Jonte var värst i skolan.
Sedan blev det hem och dega. Kollade runt vad folk skulle hitta på och så. Åkte och hämtade Matilda och Rebecka och körde till maxi. Det blev film och godis hos Matilda. Sedan tyckte vi att Joel skulle komma dit så vi fick åka och höga honom.
Vid elva parkerade vi bilen på min gata igen så att jag och Joel kunde åka in till stan och träffa några. Stötte på mina bröders, systers, son. Riktigt roligt kan jag meddela.
Allting slutar givetvis på donken när man är ute. Där träffade massa gamla högstadiekompisar och det var rätt kul även om man inte umgåtts med dom på år och ingen kontakt mm...
Nu ska jag sova:)

Ber till Gud att mamma inte ska väcka mig i morgon! (Tyvärr kommer jag fuska och smsa)


dear jon

2013-01-10 / 15:56:00 / Allmänt / 0 kommentarer
 

Underbara föräldrar!

2013-01-09 / 23:58:15 / Allmänt / 0 kommentarer

Nog för att pappa inte änns är hemma men han är underbar ändå nu för han lämnar dricker till mig i källaren och eftersom jag var så galet sugen på Cola efter träningen och inte orkade åka och handla så var det ju bara att gå ner och ta en cola :D lycka!
Träningen gick bra med lite aggressivitet! Gjorde nog Svetlana lite chocka.
Mamma är underbar för att hon låter mig köra till träningen och hon har dödat min säng med nya lakan.
Precis duschat + nybäddad säng = heaven!


Krem bryle - nytt kodord

2013-01-09 / 10:34:10 / Allmänt / 1 kommentarer


Rolig start!

2013-01-08 / 22:29:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Drop the bomb!
Jajamensan, rolig start på terminen kan jag meddela. Allting på samma dag typ hände. Bomben, träffa alla, svenska prov, mm...
Kan det inte bli bättre?
Var i stan med Vicki efter skolan. Jätte mysigt och skönt. Vi satte oss på Condeco och fika. Pratade om allt möjligt som tjejer brukar prata om och så. Tog bussen strax innan sju och då satt Kalle på bussen (min "granne"). Sedan när vi gick av så märkte jag att Erik (min granne) gick där också så det blev en rolig väg hem jämför med vad det brukar vara att gå från bussen och till oss tre. Oändligt lång! Endast 5-7 minuters promenad men jaja...

Eftersom vi har prov på torsdag tydligen så fick man ju börja med ekonomin. Jätte roligt var det! Gud vad jag har saknat skolan. Helt otroligt vad inte det var kul. Kände att Facebook var mer lockande och jag har tröttnat så grovt på Facebook att det finns inte.
Usch och fy och blä!

Nu ska jag sova eftersom det är träning i morgon och jag ska försöka träna och inte sitta på bänken och må dåligt.
God natt :)


Sant eller falskt?

2013-01-07 / 18:56:00 / Tips & trix / 0 kommentarer
Till alla tjejers listor om oss män säger jag bara; HÄR HAR NI! ;-)

1. Bröst är till för att tittas på och därför gör vi det. Försök inte ändra på det.

2. Lär dig hur toa-sitsen fungerar. Du är en stor flicka. Om ringen är uppe, fäll ner den. Vi måste ha den uppfälld, ni behöver ha den nerfälld. Ni hör aldrig oss klaga över att ni har lämnat den nerfälld.

3. Shopping är INTE nån sport. Och vi k...ommer aldrig att kunna tänka oss att det är det.

4. Att gapa och skrika är UTPRESSNING.

5. Fråga efter det du vill ha. Låt oss komma på det klara med detta:
*Inlindade antydningar funkar inte!
*Övertydliga antydningar inte heller!
*Uppenbara antydningar inte heller!
*SÄG DET RAKT UT BARA!

6. "Ja" och "Nej" är helt godtagbara svar på de flesta frågor.

7. Kom till oss med dina problem. Så gör vi karlar. Sympati är vad dina tjejkompisar kan visa.

8. Huvudvärk som pågår längre än 17 månader är ett problem. Sök läkare!

9. Något som sagts för 6 månader sen eller längre tillbaks, har ingen giltighet i händelse av gräl. Alla kommentarer blir till noll och intet efter 7 dagar.

10. Du kan antingen be oss att göra nånting eller så berättar du för oss hur du vill ha det gjort.
*Inte bådadera.
*Om du redan vet hur det skall göras på bästa sätt, så GÖR DET SJÄLV!

11. När så är möjligt, var hygglig och säg det under TV-reklamen.

12. Alla män kan bara se i 16 färger, precis som Windows standard-inställningar.
*Persika t ex, är en frukt, inte en färg. Det är pumpa också.
*Vi har ingen aning om vad malva är.

13. Om vi frågar om vad som står på och du svarar "inget", kommer vi att ta det som om att inget är fel. Vi vet att du ljuger, men det är bara så att det inte är värt att käbblas om.

14. Om du ställer en fråga, som du inte vill ha svar på, ska du inte förvänta dig ett svar som du vill höra.

15. Du har för många skor.

16. Jag är i form. Rund är en form.

Rädd att försova sig?

2013-01-07 / 10:25:45 / Allmänt / 0 kommentarer


Minnen från 2012

2013-01-06 / 20:49:44 / Allmänt / 0 kommentarer
                   Januari - Noam ett halvår gammal
                   Februari - Mys med bästaste och tävlingar
                   Mars- 18 år och resa med Elin till London
                   April - Team VM och jag delade ut pris och var värdinna
                   Maj - Modellfotografering med klänningar från Zetterberg
                   Juni - Mycket tid med Francesco och familjeresa till Turkiet
                   Juli - Köpte nu undulat och jobbade för fullt på hotellet
                   Augusti - Mys med alla i Åsa på landet
                   September - Galna fester med underbara människor
                   Oktober - Vi startade UF företaget ColorYourMusic UF
                   November - Halloween fest med dom bästa
                   December - Åkte för att träffa Francesco och härliga kvällar med Vicki
 

Förvandling

2013-01-06 / 12:56:41 / Allmänt / 0 kommentarer
Ja, det är svårt att samtala med hjärtat, och är det verkligen
nödvändigt? Det kanske räcker med förtröstan, om vi följer tecknen
och lever vårt levnadsöde så kommer vi förr eller senare kanske inse
att vi deltar i något, även om vi kanske inte kan förstå det rationellt.
Alef ur Kalendern 2013, Förvandling
av: Paulo Coelho

ÖCKERÖ - FILM

2013-01-06 / 03:58:48 / Allmänt / 0 kommentarer

Konstigt det blir ibland. Kom nyss hem från Öckerö och var hyfsat trött innan jag skulle köra hem. Gick ut till bilen och kände mig ganska pigg. Körde hem Johan och sedan på färjan. Nu ligger jag i sängen och känner mig inte alls speciellt trött. Hur går det till?

En rätt mysig dag blev det. Jag och mamma åkte runt lite. Handlade mm...
Sedan blev det slappa hemma en stund innan jag åt sushi som vi köpte på vägen hem. Stället har tappat standarden tyvärr men jaja, det kanske inte alltid kan vara på topp heller.
Sedan tog jag bilen när pappa hade köpt sin mat och åkte till Öckerö.
Där hämtade jag först Albin för skoj skull och sedan Johan (omväg men varför inte). Sedan blev det till Nimbus och där var ingen så vi åkte till Ica och köpte lite gott. Dit kom alla i alla fall.
Sedan började filmerna uppe på loftet i Nimbus. Vi hann se både första och andra filmen på sagan om ringen.
Kan säga att det blev en riktigt mysig kväll med härliga människor. Filmerna som jag aldrig tidigare sätt var bättre än förväntat så nästa lördag sitter jag vid teven och ser trean :)
Själv eller med någon vet jag inte heller. Men jag jobbar så jag antar att det bli själv!
Nu ska jag i alla fall sova för det behövs om man ska orka med allting imon också!


VICTORIA'S SECRET!!

2013-01-05 / 16:48:36 / Allmänt / 0 kommentarer

I'm in heaven! Mina två par byxor har kommit :)


Jan. 05, 2013

2013-01-05 / 00:52:54 / Allmänt / 0 kommentarer

En rätt konstig dag!
Vaknade vid nio, åt frukost med pappa och Viktor vid halv elva och gick upp igen typ tolv.
Degade vid datorn till typ strax efter ett då jag åkte in till stan och lyckades hota en sömmerska som kan st in min balklänning för 200kr vilket kändes galet bra.
Sedan blev det givetvis shopping i stan. Två stycken jätte snygga tröjor från tessi. Båda tillsammans 298kr vilket kändes jättebra!
Åkte och hämtade mitt körkort som kommit på posten. Hatar att man alltid ska se ut som en brottsling som precis rymt. Men det är tydligen meningen :(

Blev ingen bio som jag hade räknat med och ingen som hade lust att gå ut. Inte jag heller när det väl närmade sig så jag fick laga mat. Sedan blev det serier, teven och spela Sims 2. Har man inget bättre för sig kan man ju alltid bli liten igen :)
Nu ska jag sova för imorgon är en ny dag, eller dagen har precis börjat men jag är trött och ska sova ändå :)


Jan. 03, 2013

2013-01-03 / 20:36:49 / Allmänt / 0 kommentarer


HOBBIT

2013-01-03 / 01:45:48 / Allmänt / 0 kommentarer

Efter en helt galen dag med allt som man kan tänka sig kan hända. Kanske inte riktigt men det kändes så i alla fall så blev det tillslut bio med Albin och hans bror. Riktigt bra film måste jag säga. Har inte sätt någon av "sagan om ringen" filmerna men denna var ändå jättebra!
Man har ju sätt de flesta figurerna tidigare även om man inte där dom filmerna så är dom väldigt omtalade.
Om inte annat så är man ju konståkare och känner igen all musik i filmen vilket är lite roligt :)


It's like a dream...

2013-01-02 / 01:28:21 / Allmänt / 0 kommentarer

...a dream that never comes true.
Why is that hard?
How hard can it be to tell a person what you think, wants or feel?

You should dream like you'll live forever,
But only live as you'll die tomorrow!

And just so you know!
You should do all you can to make your dreams come true.
Because dreams are necessary in life!


2013

2013-01-01 / 19:01:09 / Allmänt / 0 kommentarer
2012 har varit ett år med många händelser från första sekunden till sista. Känns som att alla viktiga saker som man ska gå igenom har hänt. Många deppiga och många glada stunder. Lär känns nya människor, fått känna saker som man inte tror man kan känna, sakna dom man inte trodda man skulle sakna, säga farväl till vissa och glömma de man minst trodde skulle försvinna. 
Ett år som har gått upp och ner på alla sätt! Det är tur man har sina vänner som finns där och man kan stötta och bli stöttad av. Hittade tumblr bilder om 2013 wishes, tycker vissa passar rätt bra in på vad man ska lär sig eller göra bättre (vissa kommer man aldrig att bli av med eftersom de är en del av våran livsstil). Kan dela med mig av några eftersom 2013 ska bli ett bättre år att se fram emot!
 

GOTT NYTT ÅR!!

2013-01-01 / 03:02:30 / Allmänt / 0 kommentarer

Tack alla underbara som kom på middagen och gjorde min nyårsafton till ett minne!
Lite strul får man räkna med. Tycker ändå att det var toppen :)


RSS 2.0