Odd Molly och skärp

2013-07-31 / 13:25:13 / Allmänt / 0 kommentarer

En dag i Kungsbacka med mamma och Coffe igår. Det blev lite shopping för mig. Hittade en Odd Molly tröja och ett skärp.
Odd Molly - ordp. 1.799:-
Skärp - 200:-


Söndag

2013-07-28 / 20:34:50 / Allmänt / 0 kommentarer
En toppen dag!
Gårdagen var bara skit. Första jag stötte på när jag kom till jobbet var problem, fel rum givet till fel personer och ja det ena efter det tredje. Sedan när jag äntligen skulle få åka hem så hade jag glömt mobilen på jobbet och fick åka tillbaka. Då var det jag som hade gjort fel och fick försöka rätta till det. Hittade dessutom inte mobilen då den va i bilen i min hood-tröja men däremot så låg iPaden kvar på hotellet. Bra Fanny!
Äntligen fick man åka hem och försöka peppa sig själv till att gå upp och jobba idag. 
 
Idag däremot var en toppen dag! Min chef hade inte fått några dumma samtal igår (tack Gud för det!) och jag ställde allting till rätta på bästa sätt. Sedan flöt allting annat på. Perfekt!
Jag fick sluta i bra tid och var i Åsa redan 16:10. 
Mamma gjorde godaste pastan med kräfskärtar och räkor, mums, den var krämig och god. Bra avbrott från all grillmat jag är supertrött på det. 
I morgon kommer Coffah hit och då ska vi hitta på något roligt :)
 

Hello bloggen igen!

2013-07-25 / 20:34:33 / Allmänt / 0 kommentarer
Bilderna från Ungern koom ut alldeles för sent jag vet!
Men jag har verkligen inte orkat fixa bloggen nu på ett tag. Det ända jag gör är att jobba, sova och äta typ. Det är super tråkigt. Fast jag ska inte klaga för vi har faktiskt roligt på jobbet även om det är mycket slit. Dessutom så tjänar jag pengar och det känns riktigt bra :)
Nu har jag varit ledig i två dagar i rad. Det händer inte allt för ofta men det börjar bli vanligt nu på mitt schema. Jag hade receptionen i två dagar innan jag fick ledigt. Det betyder 9-18. Inte den roligaste tiden men det är lugnt att göra, man plockar med disken i köket, fixar alla ankomster och bokningar i receptionen samt tar emot alla som kommer och ställer frågor. Man är allmänt social och super trevlig.
 
Whatever - till det roliga!
Budapest var underbart! Jag landade lite senare än vad jag skulle då det var förseningar på Säve med Wizzair. Fast jag kom iväg och det var det bästa. Danny, Eva och Andi mötte mig på flygplatsen och vi åkte hem till deras jättefina lägenhet precis bredvid en högstadieskola typ. Det var lite upp på ett berg så det fanns en fin utsikt. När vi hade ätit lite och så åkte vi iväg upp i en inmurad typ stad i staden där alla rika borde och kollade på utsikten över hela Budapest. Fantastiskt mysigt! 
Nästa dag skulle vi fira Eva som fyllde år. Vi blåste upp 52 st ballonger och så hade Andi köpt en massa blommor i lila färg (hon hatara lila, fick vi reda på sedan haha). Vi blev körda till badhuset eller resorten Ramoda där vi badade hela dagen tills Dannys gudmor hämtade oss för att fira Eva. En rolig och händelserik kväll som slutade med att jag och Danny åkte till Pest för att kolla runt och ta oss en drink. 
Lördagen blev en shopping och mys dag. Vi kollade runt på shoppingcentret Mammut där jag köpte en Abercrombie tröja i super rosa :) Sedan åkte vi till Pest och kollade i en Victoria's secret typ outlet som dom hade. Den var jätte liten och det fanns inget jätte speciellt. 
På kvällen åkte vi och kollade på fontänen som sprutar vatten i olika stilar i tackt till musiken. Fanny grät, dom spelade time to say goodbye och det gick inte riktigt ihop (mormors begravning och jag skulle åka hem morgonen efter). Danny tyckte att jag var gullig så det var väl okej ändå även om det inte var så bra.
Planet gick typ 10 hem så jag blev körd till flygplatsen där jag inte ville gå igenom tullen. Jag hade gärna stannat kvar ytterligare en dag eller en månad!!

ägare av en iPad 4th generation

2013-07-16 / 20:48:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Christina 50år

2013-07-15 / 20:38:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Min barndomskompis mamma fyllde 50år och det skulle överraskas på restaurang Mykonos i stan. Vi har inte sätts på flera år men mamma kontaktade Matilda nu eftersom hon visste att hon fyllde 50 och undrade hur dom skulle fira. Det slutade med att vi skulle var med på överraskningsmiddagen på Mykonos. Jag kan ju meddela att jag var väldigt lycklig som fick äta grekisk mat haha.
Christina var jätte glad och grät mest hela tiden när vi var där men det var riktigt roligt!
 

Budapest (L)

2013-07-14 / 20:44:00 / Allmänt / 0 kommentarer

Dag 1 - landade på kvällen! Uppe på berget och kollade ut över staden.

Dag 2 - Badhus Ramoda hela dagen sedan grattis mamma Eva!

Dag 3 - shopping dag i Buda och Pest. Vatten show i stor fontän på kvällen och cykeltur!

 

Dag 4 - tidig hemresa :(


Slut på ledighet!

2013-07-09 / 20:41:55 / Allmänt / 0 kommentarer
Då var denna dagen snart slut :(
Tråkigt! Jag har vaknade med ett rött öga så jag fick åka till apoteket och köpa massa allergi mediciner. 144 kroner fattigare. Sedan var det direkt till stranden med pappa. 3 1/2 timme i solen utan solkräm, det syns i mitt ansikte. Men det känns bra, nu får man äntligen bra färg i ansiktet! Älskar livet. 
Dessutom kollar jag och älsklingen på resor i augusti. Det lutar mot Spanien, Alicante eller Mallis. Vad det än blir så kommer det bli mysigt. Fast jag tror att våran dröm är fortfarande att få komma till Grekland just nu.
 
Firar min lediga sista timmar med popcorn och cider. Underbart avslut kan jag meddela! TESTA!
 

SLUT!

2013-07-08 / 22:44:09 / Allmänt / 0 kommentarer
Och då var det äntligen slut på arbete för en dag i alla fall. Nu har jag gjort mina 7 dagar. Igår när jag öppnade frukosten var jag så trött att jag höll på att somna när jag satte mig i 10 minuter för att äta en macka. Idag är jag så trött att när jag har gått en bit och sedan stannar eller sätter mig ner så gör det ont i benen, det typ värker i hela låret. Jätte äckligt! 
Fast nu är jag ledig i morgon och det ska bli super skönt. Har firat med cider och måla naglarna, haha. Dom blir förstörda på jobbet så det är ingen ide att jobba sig med det då. Hoppas det blir fint väder i morgon också för då ska jag och pappa gå till stranden. Känns bra att ligga i sängen med datorn en stund nu. Älskar livet just nu när jag vet att jag inte ska jobba i morgon.
Gästerna på hotellet reagerade på att jag jobbat typ varje dag så en pappa frågade om jag jobbade varje dag. Mitt svar blev att jag gör 7 dagar i rad just nu men sedan är jag lite ledig. Han tittade på mig och gick sedan, hur ska man tolka det?
 

Grattis igen gumman!

2013-07-05 / 21:03:36 / Allmänt / 0 kommentarer
Förlåt för sent utlägg!
Bästaste gumman fyllde år 28-06-2013
Nu är hon äntligen 19. Underbart! Nu är du inte minst längre utan en av oss gamligar. 
Sötaste skulle givetvis fira hela natten och fram på morgonen. Vilket jag nu faktiskt kan skriva om i efterhand att hon gjorde. Dom var inte hemma förens då jag började jobba....
Lyx! Jag lovar att vi ska festa i sommar så att du blir firad av mig riktigt också eftersom jag
fick gå hemså tidigt :(
Grattis underbara du! (L)
 
 

Ett ord= trött

2013-07-05 / 20:55:02 / Allmänt / 0 kommentarer
Vanligtvis är en arbetsvecka inte mer än 5 dagar. Men jag är ju tydligen inte som alla andra.
Min jobbar kompis kunde inte jobba idag så jag fick jobba istället, detta innebär att jag jobbat 4 dagar (nu tänker ni att det är ju normalt). Nu kommer resten jag har 3 dagar kvar! Lördag, söndag och måndag.
Önskar att jag hade lite ledigt i helgen så jag kunde gå ut och ha lite roligt. För jag vill också festa som alla andra som är på fylleresor. Vänta bara! I augusti v.33 se upp jag ska så inte jobba då. Är jag hemma eller åker vi iväg så ska jag så festa. Göteborg se upp!

Kärlek

2013-07-04 / 13:03:56 / Allmänt / 0 kommentarer


RSS 2.0