Helgen slut!

2012-09-16 / 18:34:00 / Allmänt / 0 kommentarer
Ja dålig på att blogga kan ni få säga eftersom jag varit det. Men som sagt jag har inte vetat vad jag ska skriva. Nu blir det en härlig sammanfattning av helgen. Tro det eller ej!
 
Fredag:
Efter Kapten Röd så gick jag och Vicki till trädgårn. Dit kom först halva min klass och vi dog av skratt eftersom alla var härligt borta och allmänt flummiga. Vi dansade, skrattade och levde ut. Sedan kom två som jag träffade på Chez veckan innan. Då var vi med dom och dansade. Min klass ballade ut och det slutade med att den ena stod helt slut vid väggen och dom andra sprang runt och dansade liggandes på golvet.
Vi gick till Kungsport vid 3 och tog sista bussen hem. Mina fötter gjorde galet ont och även denna gången gick jag i strumporna hem. 
 
Lördag: 
Helt död! är orden. Jag somnade vid fyra och vaknade vid nio. Då var jag pigg, men det gick snabbt över till världens trötthet och jag kom ur sängen vid elva. Värmde en låda med spagetti och köttfärsås som var ett berg. Åt nästan ingenting så jag tog med mig pengar och en smoothie när jag åkte till ishallen för att stötta min lilla åkare som jag är koreograf till. Hon var jätte duktig och det var kul att vara där.
Mest smärtsamt var det att jag inte själv fick tävla. Det skulle varit min första tävlig för säsongen men det får bli senare eller till våren. Kanske att jag tävlar på våran klubbtävling, men vi får se hur jag mår.
När jag kom hem hjälpte jag mamma med mat och sedan blev det städning i källaren eftersom min bror inte kan städa och jag skulle ha hem kompisar. Det blev en halv film och en massa musik. 
Kvällen slutade med en tur till Biljardpalatset. Aldrig varit där innan men det var riktigtroligt!
Och det var en riktgt bra kväll :)
 
Söndag:
Somnade väl vid femi morse och man kanske inte ska säga att jag sov men det gjorde ingenting. Ur sängen tog tid. Frukost vid halv tolv och sedan musik, film och te. Vid tolv blev det en biltur till Korsvägen för lunch, Sushi! 
Eftersom man inte kan vara tröttare så blev det ytterligare en film och vi somna. Vilket var väldigt skönt! Man var dock mer eller mindre drogad när man vaknade men det var en annan femma. 
Nu väntas det på mat igen. Känns inte som att jag gör annat än att äter, men det är väl bra det också. Kommer somna som en stock ikväll.
 
TACK ALLA SOM GJORDE HELA MIN HELG UNDERBAR! (L)




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0